Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hachiman (489740) - Caserio Vigon (992829) » 413442157: T39/J6/VIII

Liga 413442157 Información oficial sobre el partido 413442157 en Hattrick

02.03.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / VIII.730 (54531)

Hachiman Alineación oficial del equipo 'Hachiman' en el partido 0 - 2 Caserio Vigon Alineación oficial del equipo 'Caserio Vigon' en el partido
0 - 1 Marcos Villa (47')
0 - 2 Åge Ribers Nielsen (48')
Hachiman Alineación oficial del equipo 'Hachiman' en el partido 0 - 2 Caserio Vigon Alineación oficial del equipo 'Caserio Vigon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hachiman Alineación oficial del equipo 'Hachiman' en el partido 0 - 1 Caserio Vigon Alineación oficial del equipo 'Caserio Vigon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hachiman

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 65, un contraatac del Hachiman no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Koray Alıç perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Burak Okyalaz de Hachiman va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Burak Okyalaz va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Caserio Vigon

Goles Goles

  • 106 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Marcos Villa sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 47 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, un xut de Åge Ribers Nielsen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Caserio va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Åge Ribers Nielsen va quedar-se sol davant el porter Benito Digifico, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Caserio que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Åge Ribers Nielsen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Roger Viella va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Åge Ribers Nielsen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Riccardo Isolabella que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.