Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Ahletico (1459374) - Nito FC (310366) » 413436266: T39/J3/VIII

Liga 413436266 Información oficial sobre el partido 413436266 en Hattrick

09.02.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / VIII.625 (54426)

Real Ahletico Alineación oficial del equipo 'Real Ahletico' en el partido 3 - 1 Salazar Slytherin Alineación oficial del equipo 'Salazar Slytherin' en el partido
0 - 1 Cosmin Monea (27')
František Pernička (56') 1 - 1
Alex Bulletti (73') 2 - 1
Lorenzo Borro (82') 3 - 1
Real Ahletico Alineación oficial del equipo 'Real Ahletico' en el partido 3 - 1 Salazar Slytherin Alineación oficial del equipo 'Salazar Slytherin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Ahletico Alineación oficial del equipo 'Real Ahletico' en el partido 4 - 1 Salazar Slytherin Alineación oficial del equipo 'Salazar Slytherin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Ahletico

Goles Goles

  • 114 Minuto 56 (Gol de penalti): Després de 56 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Ahletico, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven František Pernička de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Ahletico va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 73 Alex Bulletti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Lorenzo Borro de Ahletico va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 14 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En František Pernička va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Ahletico va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Delas en un 1 contra 1 amb el porter Mariano Melgarejo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): František Pernička va estar a punt d'empatar per a Ahletico quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mariano Melgarejo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Lauro Fraga de Ahletico va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 35, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 es va veure una gran oportunitat per a Ahletico per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alfredo Cortés, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lorenzo Borro de Ahletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Lauro Fraga, en lloc de córrer, relliscava.

Salazar Slytherin

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Cosmin Monea va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ádám Szabó de Slytherin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En René Hänseler de Slytherin va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Cătălin Nazâru va prendre el seu rol al minut 28.
  • 095 Minuto 34 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Mariano Melgarejo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en José Antonio Salcedo.