Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club Sa Forana (118189) - Real Pisuerga Deportivo (1589921) » 413433253: T39/J6/VIII

Liga 413433253 Información oficial sobre el partido 413433253 en Hattrick

02.03.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / VIII.571 (54372)

Catecumens Alineación oficial del equipo 'Catecumens' en el partido 3 - 2 Real Pisuerga Deportivo Alineación oficial del equipo 'Real Pisuerga Deportivo' en el partido
0 - 1 Sandro Golder (14')
Krister Robinsson (25') 1 - 1
Krister Robinsson (26') 2 - 1
2 - 2 Oliver Bundesmann (76')
Heinz-Harald Maisser (77') 3 - 2
Catecumens Alineación oficial del equipo 'Catecumens' en el partido 3 - 2 Real Pisuerga Deportivo Alineación oficial del equipo 'Real Pisuerga Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Catecumens Alineación oficial del equipo 'Catecumens' en el partido 6 - 1 Real Pisuerga Deportivo Alineación oficial del equipo 'Real Pisuerga Deportivo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catecumens

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 25 minuts, el tirador de faltes del Catecumens va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Krister Robinsson, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, Krister Robinsson, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Catecumens es posava per davant!
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Heinz-Harald Maisser va donar a Catecumens un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Otto Eduard Leopold Spiess del Catecumens ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Catecumens va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gaudenz Larock en un 1 contra 1 amb el porter Müslim Yasan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jan-Pieter Kamp, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Müslim Yasan al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Krister Robinsson va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 85 podia haver acabat en gol, però Müslim Yasan va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan-Pieter Kamp de Catecumens amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Catecumens puguin veure en Gaudenz Larock jugant de nou; ja que al minut 84 va ser retirat del camp amb una greu lesió. 霍 (Huo) 双贤 (Shuangxian) el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Real Pisuerga Deportivo

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Gerwald Waltman estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sandro Golder va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 14.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip RPD va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Oliver Bundesmann va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Søren Rheinheimer va encarar al porter al 87, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Ebbe Carlsson de RPD es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.