Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Echevarría del Palo (440236) - Nachitos (1434157) » 413430702: T39/J12/VIII

Liga 413430702 Información oficial sobre el partido 413430702 en Hattrick

13.04.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / VIII.525 (54326)

Isamar C.F. Alineación oficial del equipo 'Isamar C.F.' en el partido 3 - 3 Nachitos Alineación oficial del equipo 'Nachitos' en el partido
Alberto Camazón (6') 1 - 0
1 - 1 Jani Keskitalo (27')
1 - 2 Ignacio Olives (32')
Antonio Abizanda (56') 2 - 2
Juan José Fernández Mesa (66') 3 - 2
3 - 3 George Church (76')
Isamar C.F. Alineación oficial del equipo 'Isamar C.F.' en el partido 3 - 3 Nachitos Alineación oficial del equipo 'Nachitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Isamar C.F. Alineación oficial del equipo 'Isamar C.F.' en el partido 4 - 1 Nachitos Alineación oficial del equipo 'Nachitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isamar C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Isamar contenien la respiració mentre en Alberto Camazón s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Isamar equilibrava la balança al minut 56. En Antonio Abizanda, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 66 minuts quan Juan José Fernández Mesa va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 2 per a Isamar.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Isamar van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lluís Pujolràs, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Cabellos de Isamar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Al minut 60, Àlex Puyal de Isamar es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Nachitos

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 en Jani Keskitalo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Nachitos va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Xisco Matalí, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ignacio Olives que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en George Church de Nachitos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alberto Camazón no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tommaso Accietto estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Tommaso Accietto quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Tommaso Accietto quasi aconsegueix empatar per Nachitos al minut 72, però Guillermo Barragán va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luís Lacarra de Nachitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Ignacio Olives de Nachitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): Nachitos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tommaso Accietto no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Iván Raga al camp.