Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamita Roja HTFC (47768) - FCB Raúl's team (1461582) » 413428667: T39/J7/VIII

Liga 413428667 Información oficial sobre el partido 413428667 en Hattrick

09.03.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / VIII.489 (54290)

Dinamita Roja HTFC Alineación oficial del equipo 'Dinamita Roja HTFC' en el partido 3 - 0 FCB Raúl's team Alineación oficial del equipo 'FCB Raúl's team' en el partido
Fabian Kagelmacher (72') 1 - 0
Fabian Kagelmacher (88') 2 - 0
Fabian Kagelmacher (89') 3 - 0
Dinamita Roja HTFC Alineación oficial del equipo 'Dinamita Roja HTFC' en el partido 3 - 0 FCB Raúl's team Alineación oficial del equipo 'FCB Raúl's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dinamita Roja HTFC Alineación oficial del equipo 'Dinamita Roja HTFC' en el partido 1 - 0 FCB Raúl's team Alineación oficial del equipo 'FCB Raúl's team' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamita Roja HTFC

Goles Goles

  • 124 Minuto 72 (Gol de penalti): Corria el minut 72, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Dinamita s'avançava en el marcador després que en Fabian Kagelmacher xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): Dinamita va obtenir un penal al minut 88, que va llançar a la perfecció Fabian Kagelmacher. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Dinamita el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Fabian Kagelmacher va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En David Sandoval va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Al minut 24, Pedro Martínez de Dinamita va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, David Sandoval va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

FCB Raúl's team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Jan Morciniec va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miquel Àngel Mombrú va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en Stephan Gomes va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Raúls va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 89, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Sasha Bua.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Adalmar Knößlsdorfer de Raúls va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Adalmar Knößlsdorfer de Raúls per doble groga al minut 89.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Sasha Bua va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Raúls es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Raúls puguin veure en Aias Sotiriadis jugant de nou; ja que al minut 37 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Rogério dos Reis el va substituir sense tenir temps d'escalfar.