Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albaicín C.F. (776848) - Cid (1365498) » 413427041: T39/J7/VIII

Liga 413427041 Información oficial sobre el partido 413427041 en Hattrick

09.03.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / VIII.460 (54261)

monteroFC Alineación oficial del equipo 'monteroFC' en el partido 1 - 6 KARLOSTHINAIKOS FC Alineación oficial del equipo 'KARLOSTHINAIKOS FC' en el partido
0 - 1 Heiri Agassis (6')
0 - 2 Ricco Højmark (8')
0 - 3 Valerio Camarda (13')
0 - 4 Heiri Agassis (27')
Loïc Renaudineau (34') 1 - 4
1 - 5 Rui Paz (59')
1 - 6 Ricco Højmark (79')
monteroFC Alineación oficial del equipo 'monteroFC' en el partido 1 - 6 KARLOSTHINAIKOS FC Alineación oficial del equipo 'KARLOSTHINAIKOS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
monteroFC Alineación oficial del equipo 'monteroFC' en el partido 2 - 4 KARLOSTHINAIKOS FC Alineación oficial del equipo 'KARLOSTHINAIKOS FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,7 % 54,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

monteroFC

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de monteroFC va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Loïc Renaudineau, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ivan Lorentzen de monteroFC va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Anton Fadei que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Constantino Cornide no oblidarà el que li va passar durant el minut 49. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): monteroFC va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Bogdan Glodeanu va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Kadir Hüzün va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Gilles Vally de monteroFC va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 52 (Tirita (médico)): Loïc Renaudineau es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Alfredo Gonçalves.

KARLOSTHINAIKOS FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de KARLOSTHINAIKOS Heiri Agassis va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ricco Højmark, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al 13 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a KARLOSTHINAIKOS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Valerio Camarda es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Heiri Agassis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 27, i va fer pujar el 0 - 4 per a KARLOSTHINAIKOS.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Rui Paz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ricco Højmark va ser l'anotador del 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Cristi Ghiveciu va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Oswaldo Carniceiro va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 Oswaldo Carniceiro va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ricco Højmark, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristi Ghiveciu de KARLOSTHINAIKOS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rui Paz de KARLOSTHINAIKOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.