Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Molins Hools (1415567) - BODY TEAM (1458214) » 413424557: T39/J2/VIII

Liga 413424557 Información oficial sobre el partido 413424557 en Hattrick

02.02.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / VIII.416 (54217)

linense fc Alineación oficial del equipo 'linense fc' en el partido 2 - 1 BODY TEAM Alineación oficial del equipo 'BODY TEAM' en el partido
Halit Kahveci (5') 1 - 0
1 - 1 Jean Daunis (36')
Lech Śniadowski (53') 2 - 1
linense fc Alineación oficial del equipo 'linense fc' en el partido 2 - 1 BODY TEAM Alineación oficial del equipo 'BODY TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
linense fc Alineación oficial del equipo 'linense fc' en el partido 1 - 5 BODY TEAM Alineación oficial del equipo 'BODY TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

linense fc

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Primitivo Siles sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Halit Kahveci que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 53 gràcies a la jugada de Lech Śniadowski, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Pedro Montalvo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Halit Kahveci va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Primitivo Siles, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Giggino Carraretto per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Albert Bernabeu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Lech Śniadowski va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): linense va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Giggino Carraretto va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Albert Bernabeu.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Lech Śniadowski de linense va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

BODY TEAM

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jean Daunis per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Leonardo Córdoba quasi aconsegueix empatar per BODY al minut 28, però Fernando Buaes va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): El jugador visitant Jean Daunis va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 32 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Alfredo Bardus sol davant la porteria al minut 54, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del BODY van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Alfredo Bardus, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.