Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bomberos del pasado (988363) - Sorry For Your Defeated (779717) » 413423526: T39/J11/VIII

Liga 413423526 Información oficial sobre el partido 413423526 en Hattrick

06.04.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 11 / VIII.397 (54198)

Lightning C.F. Alineación oficial del equipo 'Lightning C.F.' en el partido 3 - 1 Raccoon City C.F. Alineación oficial del equipo 'Raccoon City C.F.' en el partido
Witold Kumor (6') 1 - 0
Luis Schlagstein (19') 2 - 0
2 - 1 Klaus Steenberger (89')
Ursino Montoro (89') 3 - 1
Lightning C.F. Alineación oficial del equipo 'Lightning C.F.' en el partido 3 - 1 Raccoon City C.F. Alineación oficial del equipo 'Raccoon City C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lightning C.F. Alineación oficial del equipo 'Lightning C.F.' en el partido 3 - 1 Raccoon City C.F. Alineación oficial del equipo 'Raccoon City C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lightning C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Witold Kumor, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): En Bernhard Matt va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Luis Schlagstein la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ursino Montoro va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Witold Kumor va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lightning.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dayne Dewey de Lightning va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Ursino Montoro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sylwester Południak va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 84 quan Witold Kumor de Lightning gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Bernhard Matt es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Jonas Eriksson de Lightning va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ursino Montoro no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Raccoon City C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Raccoon eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 89, Klaus Steenberger va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Klaus Steenberger, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.