Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Sagrera Cyber (441706) - PorcoCelta (313102) » 413421672: T39/J10/VIII

Liga 413421672 Información oficial sobre el partido 413421672 en Hattrick

30.03.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / VIII.364 (54165)

La Sagrera Cyber Alineación oficial del equipo 'La Sagrera Cyber' en el partido 2 - 2 Salipota Alineación oficial del equipo 'Salipota' en el partido
Guanarteme Federigui (33') 1 - 0
1 - 1 Gavin Shipton (60')
1 - 2 Víctor Sandiás (75')
José Monroy (77') 2 - 2
La Sagrera Cyber Alineación oficial del equipo 'La Sagrera Cyber' en el partido 2 - 2 Salipota Alineación oficial del equipo 'Salipota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Sagrera Cyber Alineación oficial del equipo 'La Sagrera Cyber' en el partido 2 - 1 Salipota Alineación oficial del equipo 'Salipota' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,5 % 20,4 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Sagrera Cyber

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sagrera contenien la respiració mentre en Guanarteme Federigui s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan José Monroy va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): El Sagrera va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Teodor Guillemí la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Salipota

Goles Goles

  • 162 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Gavin Shipton va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 60.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Salipota va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Víctor Sandiás va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Vicenç Plans va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miquel Àngel Viladerrams va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Julio Zabalo sol davant la porteria al minut 34, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Víctor Sandiás quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Salipota va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miquel Àngel Viladerrams va desviar el xut final de Gavin Shipton després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sagrera. La jugada d'estratègia del Salipota per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Luis Salvador va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silvestre Irixoa de Salipota va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.