Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cucumbers club (779381) - FC Visovi (800750) » 413415955: T39/J8/VIII

Liga 413415955 Información oficial sobre el partido 413415955 en Hattrick

16.03.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / VIII.262 (54063)

Cucumbers club Alineación oficial del equipo 'Cucumbers club' en el partido 4 - 1 Proyecto Yonki Alineación oficial del equipo 'Proyecto Yonki' en el partido
0 - 1 Juan Antonio Verdejo (10')
Yannic Olpe (28') 1 - 1
Salvador Luís Sanches (36') 2 - 1
Juan Pacheco (48') 3 - 1
Juan Pacheco (73') 4 - 1
Cucumbers club Alineación oficial del equipo 'Cucumbers club' en el partido 4 - 1 Proyecto Yonki Alineación oficial del equipo 'Proyecto Yonki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Cucumbers club Alineación oficial del equipo 'Cucumbers club' en el partido 3 - 5 Proyecto Yonki Alineación oficial del equipo 'Proyecto Yonki' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,3 % 71,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cucumbers club

Goles Goles

  • 110 Minuto 28 (Gol de falta): Yannic Olpe va aconseguir l'empat per a Cucumbers mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Cucumbers s'avançava al marcador al minut 36, després d'un rebot que va caçar en Salvador Luís Sanches per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 137 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Eliseo Balea va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 48 de joc. Juan Pacheco es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Cucumbers va aconseguir el 4 - 1 quan Juan Pacheco va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Cucumbers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Guido Piazza va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mauro Mañas al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ignacio Leiva va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Terje Oskarsen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Dijk de Cucumbers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Filip Beran de Cucumbers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Proyecto Yonki

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Proyecto van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Juan Antonio Verdejo.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Gonzalo Carrere de Abense quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Proyecto va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 62, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Bonifácio Vieira Rocha.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Ignacio Fernández Hijar va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Gustavas Mazdeikis.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Bonifácio Vieira Rocha semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Reynaldo Hereñozu. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.