Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c.redpizza (993485) - Molino City C.F. (800492) » 413414476: T39/J4/VIII

Liga 413414476 Información oficial sobre el partido 413414476 en Hattrick

16.02.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / VIII.236 (54037)

chupat flipamela Alineación oficial del equipo 'chupat flipamela' en el partido 4 - 1 FC Catalònia Alineación oficial del equipo 'FC Catalònia' en el partido
Stanisław Haba (30') 1 - 0
Samuel Golpillanes (40') 2 - 0
2 - 1 Basilio Pomponio (68')
Andrea Suardi (71') 3 - 1
Artur Olivé (73') 4 - 1
chupat flipamela Alineación oficial del equipo 'chupat flipamela' en el partido 4 - 1 FC Catalònia Alineación oficial del equipo 'FC Catalònia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
chupat flipamela Alineación oficial del equipo 'chupat flipamela' en el partido 3 - 0 FC Catalònia Alineación oficial del equipo 'FC Catalònia' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chupat flipamela

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Stanisław Haba, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del flipamela se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 30.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Samuel Golpillanes de flipamela va fer un bon esprint per escapar-se de Fryderyk Fidrych i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de flipamela pel centre va donar un gran resultat: el gol de Andrea Suardi va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de flipamela va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Artur Olivé progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 7 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Alfredo García de Alcaraz va enviar un xut des de 40 metres al minut 7, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Yarden Balili es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Sandu Fusu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Sorin Suciu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 234 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Alfredo García de Alcaraz va sortir molt desviat al minut 44.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Johan Rolandsson de flipamela va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jef Bostyn va prendre el seu rol al minut 42.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Samuel Golpillanes, en lloc de córrer, relliscava.
  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ambròs Masich estava fent un bon partit.

FC Catalònia

Goles Goles

  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Basilio Pomponio va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Catalònia va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 8 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ivo Chen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Catalònia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Daniel Plenborg, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Catalònia, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Petr Selifanov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Catalònia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fryderyk Fidrych, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Era el minut 84 quan després d'una dura entrada, el jugador Fryderyk Fidrych de Catalònia s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.