Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.S. Listorti (1581393) - Loiola Indautxu FC (48059) » 413411392: T39/J1/VIII

Liga 413411392 Información oficial sobre el partido 413411392 en Hattrick

26.01.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / VIII.181 (53982)

Los_Peleles Alineación oficial del equipo 'Los_Peleles' en el partido 0 - 4 cracks f.c. Alineación oficial del equipo 'cracks f.c.' en el partido
0 - 1 Osvaldo Besoain (27')
0 - 2 Jorge Bengoechea (30')
0 - 3 Yannik Tengg (85')
0 - 4 Javier Fábreges (86')
Los_Peleles Alineación oficial del equipo 'Los_Peleles' en el partido 0 - 4 cracks f.c. Alineación oficial del equipo 'cracks f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los_Peleles Alineación oficial del equipo 'Los_Peleles' en el partido 0 - 2 cracks f.c. Alineación oficial del equipo 'cracks f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los_Peleles

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lábaro Cabaspre, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Los_Peleles va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alfonso Gaztañaga va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Miha Fili va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Los_Peleles van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 88, però Andrea Urbina Daóiz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Los_Peleles van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 89, però el xut de Onésimo Lorente des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): Paul Tomoiagă es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Los_Peleles es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Paul Tomoiagă no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pier Luigi Verde al camp.

cracks f.c.

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 27, quan Osvaldo Besoain va posar els visitants cracks per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Jorge Bengoechea va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 0 - 2 per a cracks.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Paolo Branca entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al cracks, un peu providencial d'en Yannik Tengg va situar el 0-3 al panell digital.
  • 180 Minuto 86 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Javier Fábreges de cracks va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Javier Fábreges. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de cracks va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Osvaldo Besoain, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Iluntso Perango haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a cracks al minut 79.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Milo Halldahl es va quedar sol davant del porter, al minut 81. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Medina de cracks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yannik Tengg.