Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cadiz.club (1435633) - Red Baron C.F. (1369461) » 413410882: T39/J14/VIII

Liga 413410882 Información oficial sobre el partido 413410882 en Hattrick

27.04.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 14 / VIII.171 (53972)

Vencedores C.F. Alineación oficial del equipo 'Vencedores C.F.' en el partido 1 - 8 Empuja Manices CF Alineación oficial del equipo 'Empuja Manices CF' en el partido
Iker Imitola (5') 1 - 0
1 - 1 Francisco Javier Ferrer Albiar (7')
1 - 2 Antonio Cantó (15')
1 - 3 Roly Ashen (50')
1 - 4 Roly Ashen (68')
1 - 5 Joaquín Vaquero (75')
1 - 6 Metoděj Badal (82')
1 - 7 Metoděj Badal (85')
1 - 8 Sergio Beinat (87')
Vencedores C.F. Alineación oficial del equipo 'Vencedores C.F.' en el partido 1 - 8 Empuja Manices CF Alineación oficial del equipo 'Empuja Manices CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Vencedores C.F. Alineación oficial del equipo 'Vencedores C.F.' en el partido 0 - 9 Empuja Manices CF Alineación oficial del equipo 'Empuja Manices CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vencedores C.F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible (general)): León Gudar de Vencedores va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Iker Imitola que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santiago Abrain de Vencedores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Crexell de Vencedores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Empuja Manices CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 en Francisco Javier Ferrer Albiar va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): En Antonio Cantó donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 15 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 184 Minuto 50 (Gol de penalti): Manices va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Roly Ashen va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Roly Ashen va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Joaquín Vaquero, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Metoděj Badal va aprofitar un error defensiu al minut 82, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 6 al marcador per a Manices.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, els visitants es van col·locar 1 - 7 per sobre quan Metoděj Badal va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Jukka Lainkari estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sergio Beinat va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 8 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joaquín Vaquero. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Manices van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sergio Beinat, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Manices a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Antonio Gómez Martelo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Bernd Heuler va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Antonio Gómez Martelo.