Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carakaos FC (438573) - Real Tirig (1340072) » 413406325: T39/J9/VIII

Liga 413406325 Información oficial sobre el partido 413406325 en Hattrick

23.03.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / VIII.90 (53891)

misterio Alineación oficial del equipo 'misterio' en el partido 3 - 2 cardenales de jj Alineación oficial del equipo 'cardenales de jj' en el partido
0 - 1 Ragnar Hjaltason (10')
Carlos Sanz Escribano (14') 1 - 1
José Vicente Gallones (23') 2 - 1
2 - 2 Nick Wilkerling (56')
Miquel Corbella (67') 3 - 2
misterio Alineación oficial del equipo 'misterio' en el partido 3 - 2 cardenales de jj Alineación oficial del equipo 'cardenales de jj' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
misterio Alineación oficial del equipo 'misterio' en el partido 0 - 2 cardenales de jj Alineación oficial del equipo 'cardenales de jj' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

misterio

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Carlos Sanz Escribano va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, misterio, al minut 14. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): En José Vicente Gallones va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de misterio van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 2 mitjançant en Miquel Corbella.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en José Vicente Gallones, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Echerreaga de misterio va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Fernando Echerreaga va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, David Mila de misterio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Kalin Penev que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

cardenales de jj

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ragnar Hjaltason que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a cardenales.
  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 en Nick Wilkerling va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marvin Heinig ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El cardenales creava perill des de la dreta al minut 76, però en Estanislau Armea, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Sergi Duran desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 77 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Plutarco Ayut va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, Feliciano Arriba de cardenales va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Passats 30 minuts de joc, en Feliciano Arriba de cardenales va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Sergi Duran, que no va rendir al seu nivell habitual.