Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Buztin (486441) - Bermejor (776595) » 413405806: T39/J5/VIII

Liga 413405806 Información oficial sobre el partido 413405806 en Hattrick

23.02.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VIII.81 (53882)

Licorcafe United Alineación oficial del equipo 'Licorcafe United' en el partido 2 - 1 C.D. Lugh Alineación oficial del equipo 'C.D. Lugh' en el partido
Anthony Hamon (59') 1 - 0
1 - 1 Juan Estébanez Alonso (65')
Juan Luis Poyato (88') 2 - 1
Licorcafe United Alineación oficial del equipo 'Licorcafe United' en el partido 2 - 1 C.D. Lugh Alineación oficial del equipo 'C.D. Lugh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Licorcafe United Alineación oficial del equipo 'Licorcafe United' en el partido 3 - 1 C.D. Lugh Alineación oficial del equipo 'C.D. Lugh' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Licorcafe United

Goles Goles

  • 124 Minuto 59 (Gol de penalti): Licorcafe va posar-se per davant 1 - 0 al minut 59, quan Anthony Hamon va llançar una pena màxima perfectament.
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): Corria el minut 88 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Juan Luis Poyato, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Licorcafe va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Santiago Jorge Bujedo en un 1 contra 1 amb el porter Valentín Castellanos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 41 per blocar una centrada d'en Reinhard Germanier va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Licorcafe.
  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): Amb 70 minuts disputats, Anthony Hamon gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Valentín Castellanos va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Santiago Jorge Bujedo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Iliyan Nikolov després que el jugador de Licorcafe li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Guzmán de Licorcafe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Francisco Fragoso va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Jens Goethals no era cap impediment.
  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Anthony Hamon, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

C.D. Lugh

Goles Goles

  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 65 minuts Juan Estébanez Alonso va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Ortiz Marmolejo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Ortiz Marmolejo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones