Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reus C.F. (307900) - REUS DEPORTIVO EN SEGUNDA (989601) » 413398322: T39/J10/VII

Liga 413398322 Información oficial sobre el partido 413398322 en Hattrick

30.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / VII.971 (39007)

bologniaF.C Alineación oficial del equipo 'bologniaF.C' en el partido 2 - 0 Funjapedreira Alineación oficial del equipo 'Funjapedreira' en el partido
Eddy Winsch (82') 1 - 0
Alessandro Francolini (87') 2 - 0
bologniaF.C Alineación oficial del equipo 'bologniaF.C' en el partido 2 - 0 Funjapedreira Alineación oficial del equipo 'Funjapedreira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bologniaF.C Alineación oficial del equipo 'bologniaF.C' en el partido 0 - 1 Funjapedreira Alineación oficial del equipo 'Funjapedreira' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bologniaF.C

Goles Goles

  • 186 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de bologniaF.C amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Eddy Winsch, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alessandro Francolini es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bologniaF.C va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Filip Kolbusz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): bologniaF.C va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gérard Rumpt va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manfred Rosak.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bogumił Jędruch. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Francolini de bologniaF.C la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 2 (Tirita (médico)): Bogumił Jędruch va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de bologniaF.C estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Funjapedreira

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Helenio Compota de Funjapedreira, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Helenio Compota va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Funjapedreira que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Franklin Ashford, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 1 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benjamín Cifuentes.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Franklin Ashford de Funjapedreira va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kürt Rennen de Funjapedreira es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): El jugador de Funjapedreira Kiril Stoilov va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Antonio Pardo va entrar en el seu lloc.