Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AMUNIA (1434693) - Xerez Deportivo. (1366380) » 413391735: T39/J1/VII

Liga 413391735 Información oficial sobre el partido 413391735 en Hattrick

26.01.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / VII.854 (38890)

Celtavik Alineación oficial del equipo 'Celtavik' en el partido 3 - 0 tiki-toke Alineación oficial del equipo 'tiki-toke' en el partido
George-Mihai Burghelea (14') 1 - 0
João Caldeira (75') 2 - 0
Pedro Gallarday (87') 3 - 0
Celtavik Alineación oficial del equipo 'Celtavik' en el partido 3 - 0 tiki-toke Alineación oficial del equipo 'tiki-toke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celtavik Alineación oficial del equipo 'Celtavik' en el partido 2 - 1 tiki-toke Alineación oficial del equipo 'tiki-toke' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,0 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtavik

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 14 minuts quan George-Mihai Burghelea va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Celtavik.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Celtavik va aconseguir el 2 - 0 quan João Caldeira va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Celtavik va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro Gallarday progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en João Caldeira. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Moshe Revivo gairebé va marcar per a Celtavik des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 209 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Giuseppe Zangari va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Miguel Cárdenas. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Alberto Tonelli de Celtavik va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): George-Mihai Burghelea de Celtavik va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, João Caldeira de Celtavik va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

tiki-toke

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mauro Maia Neto quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jostein Hansen va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Marc Marí.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Alfons van Westerloo maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.