Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carreteros FS (1414198) - SinFindamento (1460040) » 413391255: T39/J7/VII

Liga 413391255 Información oficial sobre el partido 413391255 en Hattrick

09.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / VII.845 (38881)

Kastrelo Alineación oficial del equipo 'Kastrelo' en el partido 4 - 0 vitoria f.c Alineación oficial del equipo 'vitoria f.c' en el partido
Errobi Arespalditza (25') 1 - 0
Bilal Abbasi (37') 2 - 0
Zdzisław Berkowicz (38') 3 - 0
Bilal Abbasi (81') 4 - 0
Kastrelo Alineación oficial del equipo 'Kastrelo' en el partido 4 - 0 vitoria f.c Alineación oficial del equipo 'vitoria f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kastrelo Alineación oficial del equipo 'Kastrelo' en el partido 4 - 1 vitoria f.c Alineación oficial del equipo 'vitoria f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kastrelo

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del vitoria. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Errobi Arespalditza la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kastrelo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 25.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bilal Abbasi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Kastrelo.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Kastrelo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Zdzisław Berkowicz va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Bilal Abbasi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Alexandre Margolle de Kastrelo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Toomas Karu, jugador de Kastrelo, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 41. Ovidiu Miculiţă, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

vitoria f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Javier Torreblanca va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 50, quan un error defensiu va deixar Mate Nekić completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Anatole Leysen la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de vitoria havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 76 en Christoph Dürmeier va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Oswaldo Inclán va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Iliya Todorov ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Christoph Dürmeier.