Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pride & Honor (1583142) - Catalunya (31032) » 413390332: T39/J1/VII

Liga 413390332 Información oficial sobre el partido 413390332 en Hattrick

26.01.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / VII.829 (38865)

los osasunistas Alineación oficial del equipo 'los osasunistas' en el partido 0 - 3 Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido
0 - 1 João Carlos Beira Neves (17')
0 - 2 João Carlos Beira Neves (84')
0 - 3 João Carlos Beira Neves (85')
los osasunistas Alineación oficial del equipo 'los osasunistas' en el partido 0 - 3 Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los osasunistas Alineación oficial del equipo 'los osasunistas' en el partido 2 - 0 Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido
Tiene mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los osasunistas

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Óscar Rodríguez del osasunistas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Nick Sieden va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Andy Jamieson no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Nick Sieden de osasunistas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): Javier Portal estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Catalunya

Goles Goles

  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): El porter de Catalunya va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, João Carlos Beira Neves va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): João Carlos Beira Neves va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Catalunya.
  • 105 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! João Carlos Beira Neves rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Gil Garmston, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 3 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, el Catalunya va estar a prop d'augmentar el marcador després que en João Carlos Beira Neves s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Catalunya van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 87, però el xut de Jens Krämer des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gil Garmston de Catalunya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.