Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olot Promesas (1415774) - sinn fein (1580262) » 413389573: T39/J7/VII

Liga 413389573 Información oficial sobre el partido 413389573 en Hattrick

09.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / VII.815 (38851)

chelsea b Alineación oficial del equipo 'chelsea b' en el partido 4 - 1 Alpha Blondy Reggae Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Alpha Blondy Reggae Futbol Club' en el partido
Klaus-Philipp Ludwig-Förster (23') 1 - 0
1 - 1 Heiko Hirv (24')
Hristo Yanazov (55') 2 - 1
Norberto Zubler (59') 3 - 1
Jiří Mihola (78') 4 - 1
chelsea b Alineación oficial del equipo 'chelsea b' en el partido 4 - 1 Alpha Blondy Reggae Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Alpha Blondy Reggae Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
chelsea b Alineación oficial del equipo 'chelsea b' en el partido 6 - 1 Alpha Blondy Reggae Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Alpha Blondy Reggae Futbol Club' en el partido
Tiene mala suerte 5.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chelsea b

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a chelsea va ser Klaus-Philipp Ludwig-Förster.
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): El jugador Hristo Yanazov de chelsea, després de 55 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): chelsea va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Norberto Zubler va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de chelsea. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jiří Mihola xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl Olabarri! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Navarro Rubio no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Robert Farcaş estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Matías Bravo, de chelsea, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Betiri Danbolena el va substituir.

Alpha Blondy Reggae Futbol Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 24, quan Heiko Hirv va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en David Navarro Rubio va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Fermín Badtke va estar a punt de posar per davant a Blondy amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raúl Búrdalo va impedir un gol cantat.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Krystian Gładyszewski quasi redueix la diferència al marcador al minut 77, però una gran estirada d'en Raúl Búrdalo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 87 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en David Navarro Rubio amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.