Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mota fs (1371221) - cobretis (1457525) » 413389495: T39/J2/VII

Liga 413389495 Información oficial sobre el partido 413389495 en Hattrick

02.02.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / VII.814 (38850)

Foxos Alineación oficial del equipo 'Foxos' en el partido 2 - 0 FC Gangsta Team Alineación oficial del equipo 'FC Gangsta Team' en el partido
Albert Sacasa (75') 1 - 0
Mikhail Mursalov (89') 2 - 0
Foxos Alineación oficial del equipo 'Foxos' en el partido 2 - 0 FC Gangsta Team Alineación oficial del equipo 'FC Gangsta Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Foxos Alineación oficial del equipo 'Foxos' en el partido 3 - 0 FC Gangsta Team Alineación oficial del equipo 'FC Gangsta Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foxos

Goles Goles

  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Foxos va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Spartaco Cristicchi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Albert Sacasa que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): El gol de falta de Mikhail Mursalov sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 89 i ampliar l'avantatge de Foxos a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Foxos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marcin Proszkiewicz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Agimar Kleinmann del Foxos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Marcin Proszkiewicz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 88 quan Marcin Proszkiewicz de Foxos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Jayden Gates de Foxos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Mauro Calatayud de Foxos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Louis André va sortir coix del terreny de joc, substituït per Mauro Calatayud. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

FC Gangsta Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Benson Mpesya va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Konstantin Raychev, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Kurt Wilhelm Viktor Heystedt va ridiculitzar a en Rafał Łopata amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Konstantin Raychev, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ovidiu Trifan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Herluf Ulrich de Gangsta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.