Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nonuski (776995) - Mipc (314956) » 413389154: T39/J14/VII

Liga 413389154 Información oficial sobre el partido 413389154 en Hattrick

27.04.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 14 / VII.807 (38843)

Nonuski Alineación oficial del equipo 'Nonuski' en el partido 1 - 0 U.D la risa Alineación oficial del equipo 'U.D la risa' en el partido
Matteo Montella (78') 1 - 0
Nonuski Alineación oficial del equipo 'Nonuski' en el partido 1 - 0 U.D la risa Alineación oficial del equipo 'U.D la risa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nonuski Alineación oficial del equipo 'Nonuski' en el partido 2 - 2 U.D la risa Alineación oficial del equipo 'U.D la risa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nonuski

Goles Goles

  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passats 78 minuts, Matteo Montella, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Nonuski es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Enrico Omini! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Božidar Trifunović va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Cristian Cidrás va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hugo Adlershof es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Cyprian Burnat de Nonuski va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniele Gilardi de Nonuski va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

U.D la risa

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): En Artitz Urioste va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 7. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de risa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Brucart, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, un refús desafortunat de Jorge Lamas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Zsolt Csigér no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El risa creava perill des de la dreta al minut 85, però en Jorge Lamas, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ion Muşet desviant la pilota a servei de cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Servet Eslek de risa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Tobias Andreas Eckenheim va prendre el seu rol al minut 15.
  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Sergio Fernández Madrigal va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de risa es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.