Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

internapoli club (1580231) - Nonuski (776995) » 413389152: T39/J13/VII

Liga 413389152 Información oficial sobre el partido 413389152 en Hattrick

20.04.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 13 / VII.807 (38843)

Queipo United Alineación oficial del equipo 'Queipo United' en el partido 2 - 2 Nonuski Alineación oficial del equipo 'Nonuski' en el partido
0 - 1 Božidar Trifunović (10')
0 - 2 Matteo Montella (12')
Ludger-Maria Kielmanssegg (42') 1 - 2
Matisse Ghyssels (63') 2 - 2
Queipo United Alineación oficial del equipo 'Queipo United' en el partido 2 - 2 Nonuski Alineación oficial del equipo 'Nonuski' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Queipo United Alineación oficial del equipo 'Queipo United' en el partido 2 - 0 Nonuski Alineación oficial del equipo 'Nonuski' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Queipo United

Goles Goles

  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Paddy Fasser sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ludger-Maria Kielmanssegg que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 135 Minuto 63 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Matisse Ghyssels va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 2. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jorge Medel va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Matisse Ghyssels va disposar d'una bona oportunitat al minut 28, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Queipo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Mieres Gerry Kusmider quasi va assolir l'empat al minut 43 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Mieres va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Matisse Ghyssels ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Àlex Roig de Mieres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Matisse Ghyssels va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Mieres es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Nonuski

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Božidar Trifunović va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Matteo Montella va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Nonuski.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25 en Francisco Mário Gomes va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Božidar Trifunović de Nonuski va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Nonuski es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Aníbal Azevedo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava José Alfredo Pascual al camp.