Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mamonettis (1594582) - Blue Lock 2.0 (119578) » 413386516: T39/J12/VII

Liga 413386516 Información oficial sobre el partido 413386516 en Hattrick

13.04.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / VII.760 (38796)

mamonettis Alineación oficial del equipo 'mamonettis' en el partido 0 - 2 Nazeiros Team II Alineación oficial del equipo 'Nazeiros Team II' en el partido
0 - 1 Raül Aguilà (29')
0 - 2 Francesc Xavier Auladell (84')
mamonettis Alineación oficial del equipo 'mamonettis' en el partido 0 - 2 Nazeiros Team II Alineación oficial del equipo 'Nazeiros Team II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mamonettis Alineación oficial del equipo 'mamonettis' en el partido 1 - 2 Nazeiros Team II Alineación oficial del equipo 'Nazeiros Team II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,5 % 76,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mamonettis

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Jan-Willem Slegt va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de mamonettis.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Jan-Willem Slegt va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 286 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 55, un contraatac del mamonettis no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Iker Urueta perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Salaverri de mamonettis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Miguel Suárez, el jugador de mamonettis va ser expulsat al minut 30.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Després de 86 minuts jugats, Oskar Kalev es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mal Smedley.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Genaro Oliveras estava fent un bon partit.

Nazeiros Team II

Goles Goles

  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): Nazeiros va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Raül Aguilà la va transformar en el 0 - 1.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Francesc Xavier Auladell va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Raül Aguilà quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Francesc Esqué, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pedro Ignacio Bardem, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Francesc Xavier Auladell va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Christophe Louradour va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Sanz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.