Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bar cross (1430937) - T-REX51 (775325) » 413382160: T39/J2/VII

Liga 413382160 Información oficial sobre el partido 413382160 en Hattrick

02.02.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / VII.683 (38719)

Varçovia Alineación oficial del equipo 'Varçovia' en el partido 1 - 0 Acidburg Alineación oficial del equipo 'Acidburg' en el partido
Jari Jansson (15') 1 - 0
Varçovia Alineación oficial del equipo 'Varçovia' en el partido 1 - 0 Acidburg Alineación oficial del equipo 'Acidburg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Varçovia Alineación oficial del equipo 'Varçovia' en el partido 0 - 1 Acidburg Alineación oficial del equipo 'Acidburg' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Varçovia

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 15 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Jari Jansson. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Varçovia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pravoslav Kašparec, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jesús Manias no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alessandro Picozzo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Varçovia sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alon Zigdon, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Varçovia van sortir al contraatac al minut 83, però Yücel Tetiker va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Varçovia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 89, però el xut de Grégory Caubet des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Noah Sølvhøj de Varçovia es va guanyar la targeta groga merescudament.

Acidburg

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Mikko Tiihonen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Denis Billanti va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Dragoş Bădoi al minut 26 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Ion Giura quasi aconsegueix empatar per Acidburg al minut 72, però Luis Soler Rodero va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 264 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Luis Soler Rodero es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 89 va aturar un penal a Yordan Vladimirov.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mikko Tiihonen de Acidburg va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andoni Fontalquer de Acidburg va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.