Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BONSAIS-LLUCH (1337436) - ho tornarem a fer (1459612) » 413379704: T39/J4/VII

Liga 413379704 Información oficial sobre el partido 413379704 en Hattrick

16.02.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / VII.639 (38675)

balompedica triana Alineación oficial del equipo 'balompedica triana' en el partido 0 - 4 Duvel Friends Alineación oficial del equipo 'Duvel Friends' en el partido
0 - 1 Jabir Malik Al-Saleh (21')
0 - 2 Félix Tienza Velasco (57')
0 - 3 Jabir Malik Al-Saleh (73')
0 - 4 Jabir Malik Al-Saleh (83')
balompedica triana Alineación oficial del equipo 'balompedica triana' en el partido 0 - 4 Duvel Friends Alineación oficial del equipo 'Duvel Friends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
balompedica triana Alineación oficial del equipo 'balompedica triana' en el partido 2 - 1 Duvel Friends Alineación oficial del equipo 'Duvel Friends' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,6 % 7,0 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

balompedica triana

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Eustasio Beltrán va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert Arisa de balompedica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Albert Arisa de balompedica per doble groga al minut 69.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Petr Prskavec de balompedica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Duvel Friends

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Jabir Malik Al-Saleh va llençar el penal ras arran de pal.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Friends van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Félix Tienza Velasco va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Friends el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jabir Malik Al-Saleh va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Friends va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jabir Malik Al-Saleh aconseguint el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Friends va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Maximilià Bel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Mauricio Villate quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raúl Unzueta, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 61 (Lesión): Rudolf Rustad no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Mauricio Villate.
  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Cyril Alix va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.