Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Imperial C.F (47827) - Korcho CF (439812) » 413372850: T39/J12/VII

Liga 413372850 Información oficial sobre el partido 413372850 en Hattrick

13.04.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / VII.516 (38552)

Twilightning C.F. Alineación oficial del equipo 'Twilightning C.F.' en el partido 1 - 1 MAJO F.C. Alineación oficial del equipo 'MAJO F.C.' en el partido
0 - 1 Idriss Seymoens (43')
Frédéric Boucher (78') 1 - 1
Twilightning C.F. Alineación oficial del equipo 'Twilightning C.F.' en el partido 1 - 1 MAJO F.C. Alineación oficial del equipo 'MAJO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Twilightning C.F. Alineación oficial del equipo 'Twilightning C.F.' en el partido 1 - 0 MAJO F.C. Alineación oficial del equipo 'MAJO F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Twilightning C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 78, Frédéric Boucher de Twilightning empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Twilightning van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Christian Sánchez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Heikki Vapalahti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Oleguer Delafont va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Twilightning es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Oleguer Delafont probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Heikki Vapalahti, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

MAJO F.C.

Goles Goles

  • 135 Minuto 43 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Idriss Seymoens va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Petrucio Bastos va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Giuseppe Salmè va rebre molts aplaudiments. Al minut 44 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MAJO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Borisz Kása va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Giuseppe Salmè de MAJO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kajetan Gothaische de MAJO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe Salmè va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que MAJO va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.