Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Garrapata Team (1591621) - Rayo Filgueira (49180) » 413372585: T39/J2/VII

Liga 413372585 Información oficial sobre el partido 413372585 en Hattrick

02.02.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / VII.512 (38548)

Los Lorankianos Alineación oficial del equipo 'Los Lorankianos' en el partido 2 - 0 Rayo Filgueira Alineación oficial del equipo 'Rayo Filgueira' en el partido
Giovanni Pozzoni (59') 1 - 0
Salvador Arasa de Miguel (64') 2 - 0
Los Lorankianos Alineación oficial del equipo 'Los Lorankianos' en el partido 2 - 0 Rayo Filgueira Alineación oficial del equipo 'Rayo Filgueira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Lorankianos Alineación oficial del equipo 'Los Lorankianos' en el partido 1 - 1 Rayo Filgueira Alineación oficial del equipo 'Rayo Filgueira' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,7 % 70,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Lorankianos

Goles Goles

  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Giovanni Pozzoni de Lorankianos aconseguir un gol al minut 59 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lorankianos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Salvador Arasa de Miguel progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Władysław Kocój va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Xavier Turbe de Lorankianos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): El jugador de Lorankianos Viorel Voicu va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Giovanni Pozzoni va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Lorankianos va fer una substitució al minut 73. Cédric Berthe va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Donato Seffin.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Cédric Berthe no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Rayo Filgueira

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Filgueira va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Söhnke Buchka va quedar-se sol davant el porter Alfredo Usarralde, però aquest va poder aturar el xut.
  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lluís Dalmases de Filgueira va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Albano Díaz es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Filgueira al minut 31, però el xut de Yuval Rozen va topar amb la tanca defensiva.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Filgueira va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Rafael Vada no va poder controlar.
  • 250 Minuto 70 (Ocasión de falta): Després de 70 minuts, Yuval Rozen va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Alfredo Usarralde el va poder desviar a córner.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Mauro Ledesma ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Aleix Pagès quasi redueix la diferència al marcador al minut 82, però una gran estirada d'en Alfredo Usarralde va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Yuval Rozen de Filgueira va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Rafael Vada ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.