Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Clota CF (798013) - Raúl García (125642) » 413371227: T39/J13/VII

Liga 413371227 Información oficial sobre el partido 413371227 en Hattrick

20.04.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 13 / VII.487 (38523)

Real Zurullo F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Zurullo F.C.' en el partido 2 - 3 avelasvir Alineación oficial del equipo 'avelasvir' en el partido
0 - 1 Renato Pons Plana (29')
0 - 2 Barthélémy Malet (36')
Vinzenz Westerthaler (54') 1 - 2
1 - 3 Pepe Bote (55')
Anders Hansson (66') 2 - 3
Real Zurullo F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Zurullo F.C.' en el partido 2 - 3 avelasvir Alineación oficial del equipo 'avelasvir' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Zurullo F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Zurullo F.C.' en el partido 3 - 2 avelasvir Alineación oficial del equipo 'avelasvir' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,0 % 5,1 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Zurullo F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 54 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Vinzenz Westerthaler va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Anders Hansson, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Zurullo.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alberto Muabro va fer al minut 27 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en José Tiago Marques, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Zurullo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Vinzenz Westerthaler la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Jakub Holubasz quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Tiago Marques es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anders Hansson de Zurullo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

avelasvir

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Renato Pons Plana que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a avelasvir.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Barthélémy Malet va augmentar l'avantatge de avelasvir a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Pepe Bote de avelasvir va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 55. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Olegario Fachico va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del avelasvir que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Teoman Pekin, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Manrique Rojas.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 54 (Lesión): avelasvir es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Augusto Lobos no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alejandro Manrique Rojas al camp.