Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. SS De Los Reyes (490508) - Egia (775239) » 413370352: T39/J4/VII

Liga 413370352 Información oficial sobre el partido 413370352 en Hattrick

16.02.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / VII.472 (38508)

San Felipeño FC Alineación oficial del equipo 'San Felipeño FC' en el partido 5 - 0 Resfriados Anonimos Alineación oficial del equipo 'Resfriados Anonimos' en el partido
Alexandru Clejanu (30') 1 - 0
Fernando Bujeque (33') 2 - 0
Manolo Sánchez (36') 3 - 0
Fernando Bujeque (39') 4 - 0
Andreas Löffler (40') 5 - 0
San Felipeño FC Alineación oficial del equipo 'San Felipeño FC' en el partido 5 - 0 Resfriados Anonimos Alineación oficial del equipo 'Resfriados Anonimos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Felipeño FC Alineación oficial del equipo 'San Felipeño FC' en el partido 0 - 1 Resfriados Anonimos Alineación oficial del equipo 'Resfriados Anonimos' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Felipeño FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alexandru Clejanu de Felipeño aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 33 minuts quan Fernando Bujeque va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Felipeño.
  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): El porter de Felipeño va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Manolo Sánchez va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El Felipeño era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Fernando Bujeque va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Felipeño va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Andreas Löffler, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Jordi Guia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Slavcho Simeonov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Felipeño va fer una substitució al minut 14. Juan Jiménez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Nicolas Silva.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Xisco Armadans semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Resfriados Anonimos

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Romualdo Asfolgueiras ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 250 Minuto 41 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Resfriados van pujar a rematar. Però en Hiru Eguskitzaagirre la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Josep Irla de Resfriados va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Samuel Fagaraz de Resfriados va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Silveri Drets va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): Leopoldo da Igrexa estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.