Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dixebra (1458816) - Burundangers F.C. (1371556) » 413368630: T39/J8/VII

Liga 413368630 Información oficial sobre el partido 413368630 en Hattrick

16.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / VII.441 (38477)

Atlético Pucelano Alineación oficial del equipo 'Atlético Pucelano' en el partido 4 - 1 Piramide del mal Alineación oficial del equipo 'Piramide del mal' en el partido
0 - 1 Adrián Frau Silvestre (3')
Ignacio Izarduy (18') 1 - 1
Jorge Fernando de García (34') 2 - 1
Adrián IturenIturmendi (35') 3 - 1
Jorge Fernando de García (87') 4 - 1
Atlético Pucelano Alineación oficial del equipo 'Atlético Pucelano' en el partido 4 - 1 Piramide del mal Alineación oficial del equipo 'Piramide del mal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Atlético Pucelano Alineación oficial del equipo 'Atlético Pucelano' en el partido 8 - 1 Piramide del mal Alineación oficial del equipo 'Piramide del mal' en el partido
Es un cenizo 7.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Pucelano

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ignacio Izarduy va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 18.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Pucela van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Jorge Fernando de García.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Pucela va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Adrián IturenIturmendi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en Jorge Fernando de García va augmentar l'avantatge de Pucela a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pucela a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alberto Monferrato va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ignacio Izarduy va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gottwin Kappel va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Fernando de García es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Al minut 84 en David Izarduy va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Piramide del mal

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): En Víctor Zapata entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Piramide, un peu providencial d'en Adrián Frau Silvestre va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Piramide que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Víctor Zapata, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Piramide Jef Pacco quasi marca al minut 57 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Constante Anxeriz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Piramide va fer una substitució al minut 86. Jef Pacco va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Sergio Blanco Ramos.