Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los fieras f.c. (800434) - ganjastars (309156) » 413367329: T39/J5/VII

Liga 413367329 Información oficial sobre el partido 413367329 en Hattrick

23.02.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VII.418 (38454)

los fieras f.c. Alineación oficial del equipo 'los fieras f.c.' en el partido 1 - 1 F.C.Wolves Alineación oficial del equipo 'F.C.Wolves' en el partido
0 - 1 Carlos Varona (31')
Olav van Solkema (76') 1 - 1
los fieras f.c. Alineación oficial del equipo 'los fieras f.c.' en el partido 1 - 1 F.C.Wolves Alineación oficial del equipo 'F.C.Wolves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los fieras f.c. Alineación oficial del equipo 'los fieras f.c.' en el partido 0 - 3 F.C.Wolves Alineación oficial del equipo 'F.C.Wolves' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los fieras f.c.

Goles Goles

  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): El fieras era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Olav van Solkema va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

F.C.Wolves

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Carlos Varona va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Enric Saavedra Guzmán va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Daniel Madanowski de Wolves va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, el Wolves va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Carlos Varona s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Carlos Varona, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Wolves va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Wolves quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Carlos Varona va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Wolves va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local César Bonamusa va desviar el xut final de Germà Maristany després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Germà Maristany estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Edo Piršič, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.