Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agus Team (800488) - Patata Mecanica F.C. (1415591) » 413365458: T39/J12/VII

Liga 413365458 Información oficial sobre el partido 413365458 en Hattrick

13.04.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / VII.384 (38420)

Deluxe F.C. Alineación oficial del equipo 'Deluxe F.C.' en el partido 2 - 2 sevilla atletico Alineación oficial del equipo 'sevilla atletico' en el partido
Christophe Bernot (7') 1 - 0
Philippe Delforge (29') 2 - 0
2 - 1 David Maisonnave (39')
2 - 2 David Maisonnave (40')
Deluxe F.C. Alineación oficial del equipo 'Deluxe F.C.' en el partido 2 - 2 sevilla atletico Alineación oficial del equipo 'sevilla atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deluxe F.C. Alineación oficial del equipo 'Deluxe F.C.' en el partido 1 - 2 sevilla atletico Alineación oficial del equipo 'sevilla atletico' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deluxe F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Deluxe s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Christophe Bernot per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Deluxe va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Philippe Delforge des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cédric Thomas per poc que no incrementa el marcador al minut 14. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fernando Villalba va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 51 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Cédric Thomas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 54, un contraatac del Deluxe no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Gian Paolo Larizza perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thijmen Boone de Deluxe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gian Paolo Larizza de Deluxe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Lalo Borbón va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

sevilla atletico

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 39, el jugador visitant David Maisonnave va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 160 Minuto 40 (Gol de falta): L'entrenador de atletico es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que David Maisonnave era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Joaquín Uhagón ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de David Maisonnave que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): atletico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 53, quan Joaquín Corta va quedar-se sol davant el porter Stanisław Welik, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Baltasar Suñer va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Stanisław Welik, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Konrad Topas de atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Konrad Topas de atletico es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 76.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Era el minut 65 quan després d'una dura entrada, el jugador David Maisonnave de atletico s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.