Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shifthappens (799222) - LPA (310491) » 413364498: T39/J10/VII

Liga 413364498 Información oficial sobre el partido 413364498 en Hattrick

30.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / VII.367 (38403)

aguilas imperiales f.c Alineación oficial del equipo 'aguilas imperiales f.c' en el partido 3 - 0 LPA Alineación oficial del equipo 'LPA' en el partido
Joaquín Martines (22') 1 - 0
Gergely Biró (73') 2 - 0
Antonio Cano Lucas (74') 3 - 0
aguilas imperiales f.c Alineación oficial del equipo 'aguilas imperiales f.c' en el partido 3 - 0 LPA Alineación oficial del equipo 'LPA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
aguilas imperiales f.c Alineación oficial del equipo 'aguilas imperiales f.c' en el partido 4 - 0 LPA Alineación oficial del equipo 'LPA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aguilas imperiales f.c

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): imperiales prenia la batuta de l'encontre al minut 22, quan en Joaquín Martines va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Joaquín Martines va anar directament als peus de Gergely Biró que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antonio Cano Lucas va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): imperiales va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Antonio Cano Lucas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 208 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Giulio Trerotoli va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Joaquín Martines aquest no va estar a l'altura.
  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Giovanni Uncini quasi marca en una jugada assajada de córner que Francesco Quaglieri havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LPA. La jugada d'estratègia del imperiales per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Giovanni Uncini va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Antonio Cano Lucas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Cezar Ipătescu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cezar Ipătescu al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Giulio Trerotoli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

LPA

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Luís Alberto Nepomuceno per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 39, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Luís Alberto Nepomuceno quasi aconsegueix empatar per LPA al minut 65, però Jan Lauridsen va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LPA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kristóf Balkus va sortir per sobre el travesser.