Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZizorKing (989168) - Atletico Astur S.A.D (1459160) » 413363234: T39/J3/VII

Liga 413363234 Información oficial sobre el partido 413363234 en Hattrick

09.02.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / VII.345 (38381)

RETORTA C.F. Alineación oficial del equipo 'RETORTA C.F.' en el partido 2 - 1 Real KoTonBall C.F. Alineación oficial del equipo 'Real KoTonBall C.F.' en el partido
Andrea Gusmai (40') 1 - 0
1 - 1 Mauro Paredes (51')
Giuseppe Bolcioni (80') 2 - 1
RETORTA C.F. Alineación oficial del equipo 'RETORTA C.F.' en el partido 2 - 1 Real KoTonBall C.F. Alineación oficial del equipo 'Real KoTonBall C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RETORTA C.F. Alineación oficial del equipo 'RETORTA C.F.' en el partido 1 - 1 Real KoTonBall C.F. Alineación oficial del equipo 'Real KoTonBall C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,8 % 70,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RETORTA C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a RETORTA va ser Andrea Gusmai.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): RETORTA, atacant per l'esquerra al minut 80, va aprofitar el magnífic llançament de Giuseppe Bolcioni per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de RETORTA, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Cristiano Serpellini va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 86 minuts, el RETORTA va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Samuel Fúrik.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Achiel De Scheemaeker de RETORTA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Pierluigi Obino de RETORTA va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Real KoTonBall C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 en Mauro Paredes va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Olivier Moulinier, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mauro Paredes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Erasmo Montironi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Olivier Moulinier, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del KoTonBall que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jan Scherzmann, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Ismael Zulaica de KoTonBall va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): KoTonBall va fer una substitució al minut 39. César Dintén va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Erasmo Montironi.