Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Poss ok_By face (122471) - atletico vara (1594447) » 413363129: T39/J5/VII

Liga 413363129 Información oficial sobre el partido 413363129 en Hattrick

23.02.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VII.343 (38379)

La noche del diez Alineación oficial del equipo 'La noche del diez' en el partido 3 - 2 Sporting Cubalibres S.D. Alineación oficial del equipo 'Sporting Cubalibres S.D.' en el partido
Ettore Ferroni (26') 1 - 0
Anastazy Bieńkowski (27') 2 - 0
Hélton Cotegipe (38') 3 - 0
3 - 1 Simon Grub (65')
3 - 2 Simon Carron (81')
La noche del diez Alineación oficial del equipo 'La noche del diez' en el partido 3 - 2 Sporting Cubalibres S.D. Alineación oficial del equipo 'Sporting Cubalibres S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La noche del diez Alineación oficial del equipo 'La noche del diez' en el partido 0 - 2 Sporting Cubalibres S.D. Alineación oficial del equipo 'Sporting Cubalibres S.D.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La noche del diez

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Hélton Cotegipe arribés a peus de Ettore Ferroni, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a noche el 1 - 0.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Hélton Cotegipe va treure un córner llarg cap al segon pal que en Anastazy Bieńkowski, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a noche i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 38 minuts de joc. Mentre en Hélton Cotegipe el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de noche va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hélton Cotegipe va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): El noche va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 42, però en Anastazy Bieńkowski va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Hélton Cotegipe va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Raúl Hombau ocupà el lloc d'en Alphonse Uytterhoeven al 67 minuts, dos minuts després que el jugador de noche quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Raúl Hombau va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Sporting Cubalibres S.D.

Goles Goles

  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, Simon Grub va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Cubalibres en aconseguir el 3 - 1.
  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Un mica després, Simon Carron de Cubalibres va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Andreas Schusser ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Ortzadar Andikoetxea va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Lucián Sotelo.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ovídio Pinto va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Hernesto Reinante s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones