Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

c.f. los desheredados (1335224) - PLL Skip (1434352) » 413362920: T39/J7/VII

Liga 413362920 Información oficial sobre el partido 413362920 en Hattrick

09.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / VII.339 (38375)

c.f. los desheredados Alineación oficial del equipo 'c.f. los desheredados' en el partido 1 - 0 PLL Skip Alineación oficial del equipo 'PLL Skip' en el partido
Leheren Ibarmia (23') 1 - 0
c.f. los desheredados Alineación oficial del equipo 'c.f. los desheredados' en el partido 1 - 0 PLL Skip Alineación oficial del equipo 'PLL Skip' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
c.f. los desheredados Alineación oficial del equipo 'c.f. los desheredados' en el partido 2 - 0 PLL Skip Alineación oficial del equipo 'PLL Skip' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.f. los desheredados

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 23 gràcies a la jugada de Leheren Ibarmia, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): desheredados per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Óscar Medina Paz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aleixo Isorna! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Albino Dadín gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jacinto Fuertes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Raül Reboll es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Leheren Ibarmia de desheredados va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El desheredados ho intentava per la dreta per mitjà de Carles Xavier Català, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Aleixo Isorna de desheredados va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gonzalo Martínez Merino.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Al minut 12 de partit, el jugador David Espiell de desheredados es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

PLL Skip

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Skip van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gabriele Fantazzini va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ilkka Viljava quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Petr Bambušek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 17 (Tirita (médico)): Gerd Blatz es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Gerd Blatz estava fent un bon partit.