Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Así nos va C.F (989048) - Fonkius Team (1338142) » 413362432: T39/J12/VII

Liga 413362432 Información oficial sobre el partido 413362432 en Hattrick

13.04.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / VII.330 (38366)

Insolventes Team Alineación oficial del equipo 'Insolventes Team' en el partido 1 - 1 MATA GIGANTES Alineación oficial del equipo 'MATA GIGANTES' en el partido
Pep Bassany (16') 1 - 0
1 - 1 José Manuel del Hoyo (83')
Insolventes Team Alineación oficial del equipo 'Insolventes Team' en el partido 1 - 1 MATA GIGANTES Alineación oficial del equipo 'MATA GIGANTES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Insolventes Team Alineación oficial del equipo 'Insolventes Team' en el partido 3 - 1 MATA GIGANTES Alineación oficial del equipo 'MATA GIGANTES' en el partido
Tiene mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Insolventes Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pep Bassany ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Insolventes es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Insolventes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lubomír Škrdlant ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Juan Diego Moraga una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Massimiliano Moreschini va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan Diego Moraga. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Diego Moraga.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pep Bassany de Insolventes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Sebastian Piontek ocupà el lloc d'en Mike Lucansky al 24 minuts, dos minuts després que el jugador de Insolventes quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Després de 35 minuts jugats, Maximilian Pfuhlstein es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juninho Potiguar.

MATA GIGANTES

Goles Goles

  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 83, quan José Manuel del Hoyo va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): GIGANTES van sortir al contraatac al minut 26, però Petr Zoula va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Alban Paillard va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Alban Paillard de GIGANTES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Alwin Karlen va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de GIGANTES es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.