Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.H. Riudoms (777220) - Makuteam (120283) » 413361284: T39/J5/VII

Liga 413361284 Información oficial sobre el partido 413361284 en Hattrick

23.02.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VII.310 (38346)

el best team II Alineación oficial del equipo 'el best team II' en el partido 2 - 2 Real ParqueJalón Alineación oficial del equipo 'Real ParqueJalón' en el partido
0 - 1 Taylan Urunlu (37')
Jacob Gregersen (42') 1 - 1
1 - 2 Taylan Urunlu (44')
Ori Shteken (68') 2 - 2
el best team II Alineación oficial del equipo 'el best team II' en el partido 2 - 2 Real ParqueJalón Alineación oficial del equipo 'Real ParqueJalón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
el best team II Alineación oficial del equipo 'el best team II' en el partido 2 - 1 Real ParqueJalón Alineación oficial del equipo 'Real ParqueJalón' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el best team II

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors del best amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 42, deixant Jacob Gregersen en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ori Shteken de best va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): Hermenegildo Lajes va marxar per velocitat al minut 2 i va fer una passada de la mort a Ori Shteken, però aquest va fallar.
  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Hermenegildo Lajes va rebre molts aplaudiments. Al minut 56 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Hermenegildo Lajes va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Lesław Oliński de best va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Riso de best es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Real ParqueJalón

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, ParqueJalón es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Taylan Urunlu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): ParqueJalón agafava avantatge al minut 44 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Taylan Urunlu amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Es duien 44 minuts de partit jugats quan Abel Ribas va estar a punt de posar per davant a ParqueJalón amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Christian Glichter va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, el ParqueJalón va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Dariusz Rek s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Brais Chaveu de ParqueJalón va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jari Lagreca de ParqueJalón es va guanyar la targeta groga merescudament.