Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

peñarol en galicia (1590146) - F.C. Real ChicSpider (489737) » 413360830: T39/J5/VII

Liga 413360830 Información oficial sobre el partido 413360830 en Hattrick

23.02.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VII.302 (38338)

peñarol en galicia Alineación oficial del equipo 'peñarol en galicia' en el partido 2 - 0 C.F. BARNA Alineación oficial del equipo 'C.F. BARNA' en el partido
Moisés Zabarte (58') 1 - 0
Linus Cavigelli (61') 2 - 0
peñarol en galicia Alineación oficial del equipo 'peñarol en galicia' en el partido 2 - 0 C.F. BARNA Alineación oficial del equipo 'C.F. BARNA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
peñarol en galicia Alineación oficial del equipo 'peñarol en galicia' en el partido 0 - 1 C.F. BARNA Alineación oficial del equipo 'C.F. BARNA' en el partido
Tiene suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,2 % 85,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

peñarol en galicia

Goles Goles

  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): peñarol va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 58 Moisés Zabarte va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de peñarol va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Linus Cavigelli progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): peñarol va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Moisés Zabarte va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olov Ulfman de peñarol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

C.F. BARNA

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): César Inurriza de BARÇA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Pacià Belis va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de BARÇA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Ângelo Lourenço va estar a punt de posar per davant a BARÇA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kim Piromallo va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Fernando Adrián Farías va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Massimo Schirru de BARÇA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.