Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recreativo las Yeseras (312251) - Toca y vete (1421504) » 413360456: T39/J8/VII

Liga 413360456 Información oficial sobre el partido 413360456 en Hattrick

16.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / VII.295 (38331)

Esteauga de Fonteculler Alineación oficial del equipo 'Esteauga de Fonteculler' en el partido 1 - 2 Los Mercenarios de Ribeira Alineación oficial del equipo 'Los Mercenarios de Ribeira' en el partido
0 - 1 Ábel Oroszvári (12')
0 - 2 Ábel Oroszvári (14')
Ilya Chukhin (53') 1 - 2
Esteauga de Fonteculler Alineación oficial del equipo 'Esteauga de Fonteculler' en el partido 1 - 2 Los Mercenarios de Ribeira Alineación oficial del equipo 'Los Mercenarios de Ribeira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Esteauga de Fonteculler Alineación oficial del equipo 'Esteauga de Fonteculler' en el partido 2 - 1 Los Mercenarios de Ribeira Alineación oficial del equipo 'Los Mercenarios de Ribeira' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esteauga de Fonteculler

Goles Goles

  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Ilya Chukhin, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Fonteculler.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ilya Chukhin va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Grégory Galisson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Higini Pulet no s'ho podia creure.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Fonteculler van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ilya Chukhin va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Mattias Åkesson quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Fonteculler Beňadik Fučík quasi va assolir l'empat al minut 84 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hugo Américo Ballester de Fonteculler va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Al minut 11, Diego Sirvent de Fonteculler es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Los Mercenarios de Ribeira

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Giuseppe Vanzan sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ábel Oroszvári que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 14 minuts, el tirador de faltes del Mercenarios va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ábel Oroszvári, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Mercenarios van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Antun Burmeta va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Giuseppe Vanzan es va quedar sol davant del porter, al minut 64. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Ábel Oroszvári de Mercenarios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Sergio Enderica ocupà el lloc d'en Giuseppe Vanzan al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de Mercenarios quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.