Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terminatos (1433366) - CD Luque (801503) » 413360063: T39/J8/VII

Liga 413360063 Información oficial sobre el partido 413360063 en Hattrick

16.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / VII.288 (38324)

Terminatos Alineación oficial del equipo 'Terminatos' en el partido 2 - 1 Real Axati Alineación oficial del equipo 'Real Axati' en el partido
Leopoldo Martines (17') 1 - 0
1 - 1 Xavier Bourdon (55')
Lat Bakhoum (74') 2 - 1
Terminatos Alineación oficial del equipo 'Terminatos' en el partido 2 - 1 Real Axati Alineación oficial del equipo 'Real Axati' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Terminatos Alineación oficial del equipo 'Terminatos' en el partido 2 - 1 Real Axati Alineación oficial del equipo 'Real Axati' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terminatos

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Terminatos prenia la batuta de l'encontre al minut 17, quan en Leopoldo Martines va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Terminatos s'avançava al marcador al minut 74, després d'un rebot que va caçar en Lat Bakhoum per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Bartolomeu Presas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bartolomeu Presas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Terminatos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Brunon Lubowiecki en un 1 contra 1 amb el porter Ubaldo Melón, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 69 per blocar una centrada d'en Guillermo Toro va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Terminatos.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ettore Venere s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leopoldo Martines es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Axati

Goles Goles

  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): Xavier Bourdon va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Axati.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Diogo Cecílio va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Robin Skovik va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 71, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nicola Bosisio va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Axati va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Albert Levander es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robin Skovik de Axati amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75 en Avshalom Keysi va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Axati es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Andrea Busiello no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Javier Basoa Rivas al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Robin Skovik va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.