Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

resurrección CF (308696) - Calimochos Asociation (1420650) » 413358739: T39/J13/VII

Liga 413358739 Información oficial sobre el partido 413358739 en Hattrick

20.04.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 13 / VII.264 (38300)

GANSY TEAM Alineación oficial del equipo 'GANSY TEAM' en el partido 2 - 4 Calimochos Asociation Alineación oficial del equipo 'Calimochos Asociation' en el partido
Kornelis van Ginneken (3') 1 - 0
Salvador Alonso Soto (41') 2 - 0
2 - 1 Kosma Gągolewski (51')
2 - 2 Augie Daeseleer (78')
2 - 3 Hasan Hazan (84')
2 - 4 Augie Daeseleer (88')
GANSY TEAM Alineación oficial del equipo 'GANSY TEAM' en el partido 2 - 4 Calimochos Asociation Alineación oficial del equipo 'Calimochos Asociation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GANSY TEAM Alineación oficial del equipo 'GANSY TEAM' en el partido 2 - 0 Calimochos Asociation Alineación oficial del equipo 'Calimochos Asociation' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GANSY TEAM

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Kornelis van Ginneken, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de GANSY pel centre va donar un gran resultat: el gol de Salvador Alonso Soto va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Piotr Hercka va estar a punt de sentenciar el partit al minut 6, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Ivaylo Mihaylov es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Calimochos. La jugada d'estratègia del GANSY per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sven-Erik Denning Hansen va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 48 (Tarjeta roja directa): Al minut 48 en Augusto Rensink va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): GANSY es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Milán Petry no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ramón Valderrama al camp.
  • 095 Minuto 34 (Lesión): Ramón Valderrama no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Frank Gustafson.

Calimochos Asociation

Goles Goles

  • 152 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Kosma Gągolewski va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 78 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Augie Daeseleer marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Calimochos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Hasan Hazan.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Augie Daeseleer va augmentar l'avantatge de Calimochos a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Calimochos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Augie Daeseleer de Calimochos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cândido Cardoso de Calimochos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 49 (Lesión): El jugador de Calimochos Markus Motal va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Leendert van Hoven va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Augie Daeseleer no era cap impediment.