Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rico's19 F.C (1593805) - Loma Cabrera FC (47587) » 413354002: T39/J4/VII

Liga 413354002 Información oficial sobre el partido 413354002 en Hattrick

16.02.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / VII.180 (38216)

Skorpion Raiders Alineación oficial del equipo 'Skorpion Raiders' en el partido 2 - 2 Audán C.F. Alineación oficial del equipo 'Audán C.F.' en el partido
Mikael Hansson (27') 1 - 0
Noelio Venet (31') 2 - 0
2 - 1 José Chirino (70')
2 - 2 Siro Tuy (86')
Skorpion Raiders Alineación oficial del equipo 'Skorpion Raiders' en el partido 2 - 2 Audán C.F. Alineación oficial del equipo 'Audán C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Skorpion Raiders Alineación oficial del equipo 'Skorpion Raiders' en el partido 3 - 0 Audán C.F. Alineación oficial del equipo 'Audán C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skorpion Raiders

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Mikael Hansson va donar a Skorpion un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Skorpion pel centre va donar un gran resultat: el gol de Noelio Venet va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 28 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 28 podia haver acabat en gol, però César Elgueta va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Noelio Venet. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 239 Minuto 68 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ifixenio Casillas va deixar a Koert Buikstra assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Skorpion va ser a punt de marcar al minut 75, quan el seu jugador Tahar El Fakiri va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hoàng Lê Ngọc Thạch per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però César Elgueta va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Ifixenio Casillas del Skorpion ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 50 (Lesión leve): En Tahar El Fakiri ocupà el lloc d'en Radosław Badecki al 50 minuts, dos minuts després que el jugador de Skorpion quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Noelio Venet tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Audán C.F.

Goles Goles

  • 153 Minuto 70 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de José Chirino va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Audán va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 70.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 86. L'anotador per Audán va ser Siro Tuy, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juan Canterelles que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): Audán va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de José Chirino va anar a parar a les mans del porter.