Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC VIGO 1923 (491757) - La BTT (1434209) » 413353497: T39/J3/VII

Liga 413353497 Información oficial sobre el partido 413353497 en Hattrick

09.02.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / VII.171 (38207)

ZarzanLLamas Alineación oficial del equipo 'ZarzanLLamas' en el partido 3 - 1 Red Bull Villarreal Alineación oficial del equipo 'Red Bull Villarreal' en el partido
0 - 1 Raúl Oñate (6')
Romeu Ferrandell (36') 1 - 1
Juan Luis Mateo (40') 2 - 1
Pavol Tušiak (41') 3 - 1
ZarzanLLamas Alineación oficial del equipo 'ZarzanLLamas' en el partido 3 - 1 Red Bull Villarreal Alineación oficial del equipo 'Red Bull Villarreal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZarzanLLamas Alineación oficial del equipo 'ZarzanLLamas' en el partido 1 - 1 Red Bull Villarreal Alineación oficial del equipo 'Red Bull Villarreal' en el partido
Tiene suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,0 % 26,9 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZarzanLLamas

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de ZarzaTHC van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Romeu Ferrandell.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): ZarzaTHC sabia com jugar al contraatac, i al minut 40, Juan Luis Mateo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ZarzaTHC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pavol Tušiak va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pavol Tušiak! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Rigoberto Rocha va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ZarzaTHC va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Diego González va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ZarzaTHC, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Pavol Tušiak va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Eduardo Courela no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Red Bull Villarreal

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): El jugador Raúl Oñate de Villarreal es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, el Villarreal va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Bolesław Marut s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juan Ricardo Alberche es va quedar sol davant del porter, al minut 31. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Marc van Meerkerk va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Rainer Peltenburg va superar els defenses rivals per velocitat al minut 47 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Guillermo Horteu va fer una estirada espectacular al minut 78, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Bolesław Marut.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Gottfried Lühmann va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.