Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rubaldo team (489074) - Pontense Fc (119540) » 413347313: T39/J12/VII

Liga 413347313 Información oficial sobre el partido 413347313 en Hattrick

13.04.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / VII.60 (38096)

rubaldo team Alineación oficial del equipo 'rubaldo team' en el partido 3 - 0 Pontense Fc Alineación oficial del equipo 'Pontense Fc' en el partido
Pedro César Montemayor (28') 1 - 0
Ahmet Karakoç (42') 2 - 0
Johann Christoph Nigl (50') 3 - 0
rubaldo team Alineación oficial del equipo 'rubaldo team' en el partido 3 - 0 Pontense Fc Alineación oficial del equipo 'Pontense Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rubaldo team Alineación oficial del equipo 'rubaldo team' en el partido 2 - 2 Pontense Fc Alineación oficial del equipo 'Pontense Fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,1 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rubaldo team

Goles Goles

  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): Ahmet Karakoç de rubaldo va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Pedro César Montemayor que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ahmet Karakoç, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 105 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Tino Knüppeldick va descol·locar totalment la defensa contrària i Johann Christoph Nigl no va perdonar i va marcar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): rubaldo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Immanuel Olyslager va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Pedro César Montemayor es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del rubaldo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Raúl Palleras, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Pontense Fc

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 44 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Edmundo Arramendi amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pontense sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Joakim Hazenak, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.