Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LineaDeCal (1456059) - Jarbo C.F (1460550) » 413347241: T39/J8/VII

Liga 413347241 Información oficial sobre el partido 413347241 en Hattrick

16.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / VII.59 (38095)

Big Barri Alineación oficial del equipo 'Big Barri' en el partido 1 - 3 Lazaro cf Alineación oficial del equipo 'Lazaro cf' en el partido
0 - 1 Ciro Rubes (19')
0 - 2 Rafael Tordesillas (39')
Rafael Roca (42') 1 - 2
1 - 3 Eike Plate (59')
Big Barri Alineación oficial del equipo 'Big Barri' en el partido 1 - 3 Lazaro cf Alineación oficial del equipo 'Lazaro cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Big Barri Alineación oficial del equipo 'Big Barri' en el partido 1 - 1 Lazaro cf Alineación oficial del equipo 'Lazaro cf' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,4 % 69,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Big Barri

Goles Goles

  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Rafael Roca de Barri va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Barri van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mathias Seidenabel va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Pedder Batsch va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Barri va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fernando Merino, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Vidoje Rabrenović de Barri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedder Batsch de Barri va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Merino de Barri es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lazaro cf

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 19 minuts, el tirador de faltes del Lazaro va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ciro Rubes, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Rafael Tordesillas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 39, i va fer pujar el 0 - 2 per a Lazaro.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Lazaro va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Eike Plate va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Miguel Pardo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Paweł Pryczek quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Bernd-Rüdiger Ratzka, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 207 Minuto 61 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Paweł Pryczek va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fergus Heerschop de Lazaro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Oscar Rinkenberger va sortir coix del terreny de joc, substituït per Paweł Pryczek. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de Lazaro, en Eike Plate, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Eike Plate semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Tunca Hadin maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.
  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): Torben Utphe estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.