Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chicas Bond (1339137) - los de siempre C.F (313581) » 413345323: T39/J6/VII

Liga 413345323 Información oficial sobre el partido 413345323 en Hattrick

02.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / VII.25 (38061)

Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido 5 - 3 Vilaxoan clube de futbol Alineación oficial del equipo 'Vilaxoan clube de futbol' en el partido
Santiago Miguel Marín (6') 1 - 0
Rafael Ayetxu (17') 2 - 0
2 - 1 Jochem Eijmael (24')
Santiago Miguel Marín (54') 3 - 1
Javier Call (60') 4 - 1
4 - 2 Óscar Haro Diéguez (68')
4 - 3 Jérémy Ségur (75')
Santiago Miguel Marín (85') 5 - 3
Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido 5 - 3 Vilaxoan clube de futbol Alineación oficial del equipo 'Vilaxoan clube de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido 2 - 3 Vilaxoan clube de futbol Alineación oficial del equipo 'Vilaxoan clube de futbol' en el partido
Tiene bastante suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,8 % 46,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicas Bond

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador Santiago Miguel Marín de Chicas, després de 6 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Chicas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rafael Ayetxu des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Chicas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Santiago Miguel Marín va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Santiago Miguel Marín va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Chicas, Javier Call, que va marcar, sense saber com, el 4 - 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Chicas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Santiago Miguel Marín progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Enzo Morena de Chicas va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Javier Call que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rafael Ayetxu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Chicas ho intentava per la dreta per mitjà de Salvador Casasola, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Al minut 63 de partit, el jugador Àlex Alberch de Chicas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Vilaxoan clube de futbol

Goles Goles

  • 152 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Jochem Eijmael va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El 4 - 2 el va apuntar al seu compte particular Óscar Haro Diéguez de Vilaxoan després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 136 Minuto 75 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Àlex Alberch s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Jérémy Ségur, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Jérémy Ségur va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Óscar Haro Diéguez de Vilaxoan, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Jérémy Ségur va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adei Iturralde de Vilaxoan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Vilaxoan va fer una substitució al minut 82. Emilio García va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Enrique Eduegui.