Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Makabi Dakostar (794473) - Pepardes F.C. (1430572) » 413344493: T39/J7/VII

Liga 413344493 Información oficial sobre el partido 413344493 en Hattrick

09.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / VII.10 (38046)

UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido 2 - 2 corunya Alineación oficial del equipo 'corunya' en el partido
Adolfo Bedoya (15') 1 - 0
1 - 1 Robert Duch (24')
Joona Passoja (37') 2 - 1
2 - 2 Edgardo Palacios (64')
UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido 2 - 2 corunya Alineación oficial del equipo 'corunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido 3 - 1 corunya Alineación oficial del equipo 'corunya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,9 % 3,7 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Makabi Dakostar

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Uemdlemos va ser Adolfo Bedoya.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Uemdlemos va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 37 Joona Passoja va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Olaf-Ivo Damer, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Joona Passoja va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Cela de Uemdlemos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Roger Raposo de Uemdlemos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Francisco Cela probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

corunya

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 en Robert Duch va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Edgardo Palacios que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del corunya van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gonzalo Oneto, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Adolfo Bedoya, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Uemdlemos, però Horacio Rodríguez no va poder encertar el xut.
  • 260 Minuto 42 (Ocasión de falta): El jugador visitant Robert Duch va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 42 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Federico Cabirol va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Robert Duch, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 274 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Al minut 87, Robert Duch de corunya va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Gonzalo Oneto de corunya va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Edgardo Palacios va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Semblava que Joaquín Casino s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.