Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS ECHENIQUES (1589927) - motay2 (1414638) » 413344019: T39/J1/VII

Liga 413344019 Información oficial sobre el partido 413344019 en Hattrick

26.01.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / VII.2 (38038)

Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido 2 - 4 Aljucer F.C. Alineación oficial del equipo 'Aljucer F.C.' en el partido
0 - 1 Jani Tiuraniemi (25')
Cecilio Baquedano (27') 1 - 1
1 - 2 Frédéric Hagge (41')
1 - 3 Massimiliano Verri (42')
Leendert Huijbers (47') 2 - 3
2 - 4 尤 (You) 民维 (Minwei) (83')
Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido 2 - 4 Aljucer F.C. Alineación oficial del equipo 'Aljucer F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido 4 - 1 Aljucer F.C. Alineación oficial del equipo 'Aljucer F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,5 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Trote Cochinero

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Cochinero s'esgargamellaven dempeus per esperonar Cecilio Baquedano que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Leendert Huijbers va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant David Gleu i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Cochinero, però el xut de Francesc Castellsegué va sortir bastant desviat.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Cancio Valenzuela Zayas va estar a punt d'empatar per a Cochinero quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però David Gleu va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Daniel Miguel Valle va estar a punt de marcar al minut 81 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Noel Ríos Argote de Cochinero es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Portabales de Cochinero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): En Cecilio Baquedano va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Aljucer F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cochinero. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jani Tiuraniemi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Aljucer es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 25.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Frédéric Hagge que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Aljucer.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Massimiliano Verri, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a Aljucer l'avantatge per 2 - 4. 尤 (You) 民维 (Minwei) en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 75 (Ocasión evento especial): En 尤 (You) 民维 (Minwei), al minut 75 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Luis Miró Benítez el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Horta de Aljucer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.